Loading...

Hotel Splendid Conference & Spa, BeciciHotel Splendid je prvi hotel sa 5+ zvezdica u Crnoj Gori i jedan od najluksuznijih u regionu. Nalazi se na samoj bečićkoj plaži i nudi najbogatije sadržaje koji zadovoljavaju i najprefinjeniji ukus.

Od smeštaja ima 254 deluxe sobe, 56 povezanih soba, 12 soba za hendikepirane, 2 VIP apartmana, 4 Junior apartmana i 13 wellness apartmana. Jedno od najfascinantnijih mesta ovog hotela svakako je kongresni centar. Sala, djeljiva na tri manje konferencijske sale, je remek djelo arhitektonske, svetlosne i zvučne tehnike, koja zadovoljava potrebe svih vrsta konferencija, kongresa i događaja, kao i tv produkcije. Konferencijska i banket sala ima poseban ulaz i garažu za 230 automobila.

Osim neponovljivog stila kada je u pitanju enterijer, u Hotelu Splendid se vodi računa o svakom detalju, a poseban značaj imaju restorani i barovi. Glavni restoran, koji ima 550-600 mesta, sa izuzetnim Show cooking buffet stilom, je mjesto koje Vaš boravak u ovom hotelu čini drugačijim od svakog drugog. Takođe, u svom sadržaju Splendid ima Lobby bar - otvoren 365 dana 24 sata, Conference bar - Pre functioning & banket bar, Pool bar - Al fresco atmosfera zimske bašte, Plažni bar & Restoran - ležerno mjesto za ručak i opuštanje, Fine Dining Restoran - "Window of Montenegro", mjesto sa privilegovanim i jedinstvenim pogledom na more, Fine Dining Bar & Lounge - Cigaret & vinski salon, te Fine Dining Terasa - mjesto za relaksaciju sa pogledom na more.

Najprimamljivije mjesto za sve posjetioce je još neviđeni Spa & Wellness Centar. Tursko kupatilo, zatvoreni i otvoreni bazeni sa toplom vodom, različite saune - termalna, parna, infracrvena, biljna su dovoljni razlozi da ovo mjesto bude Vaš izbor. Takođe u ponudi wellness centra su masaže, fizioterapija, teretana, solarijum kao i privatna plaža.

Hotel Splendid - Conference & Spa Resort je i odmorišnog i poslovnog karaktera, ali, iznad svega, on je mjesto sa neponovljivim doživljajima i oaza za uživanje.


REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz